το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

TV WORLD

Για να λαμβάνεις βαθμολογία Α με τόνο από τους τηλεθεατές σου για τις ειδήσεις, το ενημερωτικό και το ψυχαγωγικό σου περιεχόμενο σύμφωνα με τις μετρήσεις, εδώ και αρκετό καιρό, χρειάζεται ο συνδυασμός Διοίκησης, Διοικητικού και Τεχνικού Προσωπικού, Δημοσιογράφων, Παρουσιαστών και Τεχνολογικής Υποδομής σου να λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο.

Με σύντομο αλλά και περιεκτικό τρόπο, θα σας παρουσιάσουμε ότι συμβαίνει στην πρώτη ημέρα (Πέμπτη 24 Μαΐου 2018) της ενημερωτικής εκδήλωσης Production - Post Production 2018, η οποία διαθέτει προτάσεις που  καλύπτουν όλες τις βασικές κατηγορίες δρστηριοτήτων ενός επαγγελματία στο χώρο της παραγωγής και της επεξεργασίας εικόνας και ήχου, ο οποίος εργάζεται στους τομείς BROADCAST, CONFERENCE, FILM, EVENTS, THEMATIC, WEBTV και STUDIO.

Με σημαντικές παρουσιάσεις, πολύ καλή οργάνωση και εκλεκτούς επισκέπτες από όλους τους επιμέρους κλάδους της βιομηχανίας μας, ξεκίνησε χθες (πρώτη ημέρα) η εκδήλωση Comart Production & Transmission Days 2018.

Μία επιτυχημένη ενημερωτική εκδήλωση απαιτεί την παρουσία ποιοτικών προϊόντων από αξιόπιστους κατασκευαστές, τουλάχιστον έναν εξαιρετικό εισηγητή, έναν φιλόξενο οικοδεσπότη και αρκετούς σωστά καταρτισμένους επαγγελματίες. Η παρουσίαση στη φιλόξενη έδρα της Comart SA των αξιόπιστων προϊόντων-συστημάτων ασύρματης αναμετάδοσης 3G/4G της Mobile Viewpoint από τον Martijn van Erven, Διευθυντή Πωλήσεων της Mobile Viewpoint, που πραγματοποιήθηκε την 16η Μαρτίου 2017 αποτελεί ένα πολύ καλό παράδειγμα. Ακολούθως αναλύουμε το γιατί.

Ο Φωτισμός είναι σημαντικός για όλους. Ανατολή ηλίου, φωτιά, ηλεκτρικός φωτισμός, όλες οι πηγές της ύπαρξης μας. Η ARRI ζει και αναπνέει για τον Φωτισμό. Είναι στο DNA της. Παρακολουθήστε το Video και δείτε το σχετικό σύντομο άρθρο-review μας γι' αυτό.

Ξεκίνησε το επιτυχημένο Mini-Συνέδριο ‘Broadcast Innovation Workshop, Athens 2016’ που διοργανώνει η AmyDV και η Imagine Communications σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου στα Βριλήσσια («Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης» - πρώην ΤΥΠΕΤ Βριλησσίων, αίθουσα ‘Νίκος Εγγονόπουλος’), αν κρίνουμε και από τον ικανό αριθμό συμμετεχόντων.

Το Birmingham City University αποκάλυψε προσφάτως τα πέντε νέα επαγγελματικού επιπέδου Τηλεοπτικά Studio του, τα οποία έχουν εξοπλιστεί εξολοκλήρου με προϊόντα της Sony.

Από 18 έως 21 Φεβρουαρίου, η εταιρεία Καλαβίτης Α.Ε.Ε. πραγματοποίησε το πρώτο μεγάλο Workshop της χρονιάς, εστιάζοντας στην κάμερα AMIRA της Arri και στη σειρά φακών Optimo και Optimo DP, της Angenieux.

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group