το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

MEDIA

Εκπαιδευτικό podcast-video για τη δυνατότητα motion tracking του Edius.

Σχετικά Βίντεο

Σε αυτό το video-podcast παρουσιάζουμε μία επισκόπηση των νέων χαρακτηριστικών του EDIUS 9.31.

Σχετικά Βίντεο

Η MOVICOM ανέπτυξε μία έτοιμη για 4K pan-tilt κεφαλή που ενοποιείται απρόσκοπτα με τη box κάμερα AK-UB300 τους controllers της Panasonic. Η Robyhead D1 περιλαμβάνει σύνδεση SDI, οπτικής ίνας και Ethernet, παρέχει ομαλές κινήσεις ακριβείας και είναι ιδανική για σταθερή χρήση σε studios, θέατρα, συνεδριακές αίθουσες και στάδια. Δείτε την ομάδα να αναφέρει τις σκέψεις της σχετικά με τη συνεργασία με τη Movicom και για τα οφέλη από τη Robyhead D1 ως μέρος της νέας σειράς Video "How to"της Panasonic.

Σχετικά Βίντεο

Τσεκάρετε τον SiteStreamer δέκτη με δυνατότητα διαδικτυακής λειτουργίας INOmini 662 της Inovonics που προσφέρει εξ' αποστάσεως monitoring του σήματος από DAB και DAB+ εκπομπές.

 

Σχετικά Βίντεο

Η Panasonic ανακοίνωσε τη χρήση της κάμερας AG-UX180 με τον 4K Μεγάλο Αισθητήρα από“WildEarth” and “LiveSafari” TV και της Remote Κάμερας της AW-HE40H για τα γυρίσματα της μεγάλης μετάβασης Wildebeast στη Κένυα. Οι Remote Κάμερες τοποθετήθηκαν σε σημείο που οι ζέβρες πρέπει να διασχίσουν το ποτάμι και οι κροκόδειλοι τις αναμένουν για να τις κυνηγήσουν.

Σχετικά Βίντεο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις μας που επιδείξαμε στην IBC 2017.

Σχετικά Βίντεο

Το πρώτο first footage από τη νέα κινηματογραφική 5.7K κάμερα χειρός Panasonic AU-EVA1 παρουσιάστηκε στην έκθεση IBC στο Άμστερνταμ, με τη διάθεση της κάμερας να υπολογίζεται για το τέλος Οκτωβρίου 2017. Παρακολουθήστε παρακάτω στην παρούσα ηλεκτρονική σελίδα μας το sizzle reel της EVA.

Σχετικά Βίντεο

Ο οργανισμός WorldDAB επισκέπτεται την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017 για να ανακαλύψει ποιοι κατασκευαστές τοποθετούν το DAB στον standard εξοπλισμό των οχημάτων τους και για να δοκιμάσει μερικούς από τους νεότερους ραδιοφωνικούς δέκτες που βρίσκονται στα ταμπλό των αυτοκινήτων.

Παρακολουθήστε παρακάτω στην παρούσα ηλεκτρονική σελίδα της Τεχνολογικής Πύλης μας το Video στην Αγγλική Γλώσσα.

Σχετικά Βίντεο

Τσεκάρετε το Video της πρόσφατης σημαντικής ανακαίνισης του Ρ/Σ KISS 103.1 στη Victoria, British Columbia.

Σχετικά Βίντεο

Γιατί το SBS Australia χρησιμοποιεί το DAB+, γιατί τους επιτρέπει να δημιουργήσουν νέους Σταθμούς που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ομάδες και εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Eurovision!

Σχετικά Βίντεο

Σελίδα 1 από 5

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group