το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Το πρώτο footage από την πολυ-αναμενόμενη compact κινηματογραφική κάμερα Panasonic AU-EVA1 παρουσιάστηκε στην IBC 2017.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το πρώτο first footage από τη νέα κινηματογραφική 5.7K κάμερα χειρός Panasonic AU-EVA1 παρουσιάστηκε στην έκθεση IBC στο Άμστερνταμ, με τη διάθεση της κάμερας να υπολογίζεται για το τέλος Οκτωβρίου 2017. Παρακολουθήστε παρακάτω στην παρούσα ηλεκτρονική σελίδα μας το sizzle reel της EVA.

AU EVA1 Panasonic 1st footage 2 lr

Γυρισμένο και Σκηνοθετημένο από το Ιταλό Διευθυντή Φωτογραφίας (DoP) Filippo Chiesa, με τα γυρίσματα να γίνονται στην Ισλανδία, το sizzle reel επιδεικνύει τον νέας σχεδίασης αισθητήρα Super-35 με ανάλυση 5.7K, καθώς και με dual native ISOs των 800 και 2.500 που επιτρέπουν στον κινηματογραφιστή να γυρίζει σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον φωτισμού.

AU EVA1 Panasonic 1st footage 3 lr

Στοχεύοντας στους ανεξάρτητους δημιουργούς ταινιών, η EVA1 προσφέρει τη δυναμική περιοχή των 14-stops, προσφέρει λεπτές διαβαθμίσεις του χρώματος ως προς την έκθεση από πολύ φως έως το σκοτάδι, αλλά και την ικανότητα της καταγραφής χρωμάτων με ακρίβεια και πλούσιους τόνους του δέρματος. Η κάμερα χρησιμοποιεί native EF-mount προσδίδοντας στους shooters πρόσβαση στο εκτενές εύρος των φακών EF.

AU EVA1 Panasonic 1st footage lr

Επίσης, η EVA1 υποστηρίζει HDR παραγωγή. Τα 14-stops της καμπύλης V-Log υπερβαίνουν τις απαιτήσεις του HDR, ενώ η καμπύλη V-Gamut υπερβαίνει τον χρωματικό χώρο REC.2020.

Ο Filippo Chiesa, Σκηνοθέτης και Κινματογραφιστής, είπε, “Δεν παρουσιάζεται συχνά η ευκαιρία να εργαστείς με μία τόσο πολυ-αναμενόμενη κάμερα και το να σε εμπιστεύεται η Panasonic πραγματικά αποτελεί προνόμιο. Η κάμερα απέδωσε πάνω και πέρα από τις προσδοκίες μου, η παλέτα χρωμάτων της, η πλούσια εικόνα της μου έδωσαν τόσα πολλά για να δουλέψω μαζί της. Είναι τόσο συναρπαστική, όσο η κινηματογραφική κοινότητα θεωρεί ότι είναι.”

Η Nela Pertl, Διευθύντρια Marketing Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) της Panasonic, είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με το footage που ο Filippo κατέγραψε. Η Ισλανδία παρείχε ένα εξαιρετικό φυσικό σκηνικό, αλλά εκείνος και η κάμερα το ενίσχυσαν στην ταινία. Η ευελιξία της EVA1 δοκιμάστηκε πραγματικά και λόγω της συμπαγούς φύσης της κάμερας ήμασταν σε θέση να αξιοποιήσουμε έναν ικανό αριθμό διαφορετικών rigs, συμπεριλαμβανομένου ενός drone.”

Η Panasonic λανσάρισε ένα κανάλι στο YouTube που είναι αφιερωμένο στο footage από τη σειρά ψηφιακών κινηματογραφικών καμερών της, συμπεριλαμβανομένης της σειράς VariCam και της EVA1.

https://www.youtube.com/channel/UCiTi9owcTE9QbEnt5w2vkDA/featured

 

Πληροφορίες: http://business.panasonic.co.uk/professional-camera & Intertech SA*
* Διανομέας Ελλάδος

Διαβάστηκε 443 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 14:28

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: NAB Show 2016 - Το Video! »

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group