το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

TECHNICAL LIBRARY

Η χρήση των LED τεχνολογιών για τις λύσεις του επαγγελματικού φωτισμού σε studio και location εφαρμογές γνωρίζει ακόμη μεγαλύτερη αποδοχή τα τελευταία χρόνια, κάτι που θα συνεχίσει να επιταχύνεται ως επακόλουθο της αναμενόμενης μείωσης του κόστους. Πρέπει, εδώ, να σημειωθεί και να μην υποτιμηθεί ότι οι μονάδες LED φωτισμού αποτελούν “συσκευές πολλών καναλιών”.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 08:51

Η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας προστατεύει τις επενδύσεις των πελατών σε αυτήν την αποδεδειγμένη λύση για τη μεγιστοποίηση της διείσδυσης του σήματος που εκπέμπεται και την επέκταση των ευκαιριών δημιουργίας εσόδων.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 13:44

Ως Δημιουργός Ταινιών, Video και όχι μόνον, που βρίσκεστε συνεχώς εν κινήσει δεν είναι και τόσο εύκολο τα πακετάρισμα του εξοπλισμού της κάμερας εντός των αποσκευών σας για τη μεταφορά του από χώρα σε χώρα και από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο. Από όλον τον εξοπλισμό που κουβαλάτε, οι μπαταρίες μπορεί να είναι από τα πιο δύσκολα αντικείμενα που πρέπει να περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας, ιδιαιτέρως αν δεν είστε 100% σίγουροι αναφορικά με τους ισχύοντες κανονισμούς. Για να βοηθήσουμε το ταξίδι σας, καθώς και το ταξίδι των μπαταριών σας δίχως να τις αποχωριστείτε και για να μην ανησυχείτε στα σημεία ελέγχου (TSA), ρωτήσαμε τον Andrew Butler, Διευθυντή Προϊόντος της Anton/Bauer, ώστε να λάβουμε για εσάς κάποιες σαφείς απαντήσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 14:34

Ο Phil Holland είναι ένας Κινηματογραφιστής και Ειδικός στα Οπτικά Εφφέ που έχει την έδρα του στο Λος Άντζελες. Έχει εργαστεί για πελάτες όπως Disney, Dreamworks και Apple. Πιο πρόσφατα, η RED Digital Cinema τον επέλεξε ως έναν από τους πρώτους δημιουργούς ταινιών που θα έκανε λήψεις με τη νέα της 8K Vista Vision/full-frame 35mm κάμερα WEAPON, για την οποία επιβεβαιώθηκε πως θα χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα της ταινίας Guardians of the Galaxy Vol. 2.
Το άρθρο με τις συμβουλές του Phil Holland είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο για κάθε επαγγελματία και κυρίως για όσους ξεκινούν την εργασία με ανάλυση 4K και άνω. Η δημοσίευση αυτού του άρθρου στην ελληνική γλώσσα αποτελεί μία ευγενική χορηγία της εταιρείας Calavitis SA, η οποία είναι πάντοτε πρόθυμη να συνδράμει προσπάθειες που έχουν ως αποκλειστικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των επαγγελματιών της βιομηχανίας μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 12:49

Το κείμενο-μανιφέστο που αναρτούμε σήμερα στην Technical Library της Τεχνολογικής Πύλης λάβαμε από Μέλη της Συμμαχίας περί Λύσεων IP για τα Μέσα (AIMS). Το άρθρο αυτό αποσκοπεί στη δυναμική ενημέρωση όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στη Βιομηχανία της Τηλεόρασης και των νέων Μέσων αναφορικά στο παγκόσμιο αίτημα περί Ανοιχτών Προτύπων για την άψογη διαλειτουργικότητα και όχι μόνον, μακριά από αποκλειστικές-κλειστές τεχνολογικές πλατφόρμες. Η δημοσίευση αυτού του κειμένου στην ελληνική γλώσσα αποτελεί μία ευγενική χορηγία της εταιρείας Telmaco SA, η οποία πάντοτε συνδράμει προσπάθειες που έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των επαγγελματιών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 12:50

Εκατοντάδες ακρωνύμια στον επαγγελματικό και τον καταναλωτικό κόσμο της Εικόνας έχουν προκύψει όλα αυτά τα χρόνια, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, ενώ με τους ρυθμούς που εργάζονται τα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης των κατασκευαστών εξοπλισμού, των ινστιτούτων, αλλά και κάποιων φορέων προτυποποίησης, πολλά, ακόμη, αναμένεται ότι θα προκύψουν στο μέλλον!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 12:14
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 08:19

XAVC (White Paper) από την Sony.

Κατεβάστε, ακριβώς κάτω από το κείμενο μας, στην παρούσα σελίδα, στην περιοχή συνημμένων αρχείων, το πλήρες τεχνικό κείμενο (10 σελίδων, στην αγγλική γλώσσα, αρχείο pdf 741KB) που αναλύει διεξοδικώς το format εγγραφής XAVC της Sony.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 08:35

Όταν εργάζεσαι με πολλούς πραγματικά έξυπνους ανθρώπους, κάποιες φορές ξεχνάς, πόσο αξιοσέβαστοι είναι. Και εν συνεχεία, έρχεται μία μικρή υπόμνηση όπως αυτή.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 11:33

Στην ιστοσελίδα του DRM Consortium βρήκαμε τον DRM Implementation and Introduction Guide.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 12:18
Σελίδα 1 από 2

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group