Σε νέα σύγχρονα «πράσινα» κτίρια εγκαταστάθηκε η Netcompany-Intrasoft.

Η Netcompany-Intrasoft η μεγαλύτερη εταιρεία Πληροφορικής στην Ελλάδα, μέλος του Netcompany Group A/S, ολοκλήρωσε την μετεγκατάσταση στα νέα κτίρια της στην Αθήνα, τα οποία θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για τις δραστηριότητές της στο μέλλον.



Τα νέα γραφεία στο Μαρούσι, το Σύνταγμα και τους Αμπελοκήπους, με συνολική έκταση 12.500 τετρ. μέτρα, έχουν σχεδιαστεί με επίκεντρο τον άνθρωπο, διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, χώρους εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας, προσφέροντας έτσι το καλύτερο δυνατό εργασιακό περιβάλλον στους 1.800+ εργαζομένους της στην Αθήνα. Οι εργαζόμενοι, σε συντονισμό με τις ομάδες τους, έχουν πρόσβαση σε όλα τα κτίρια, γεγονός που παράλληλα με το υβριδικό μοντέλο εργασίας, παρέχει μοναδική ευελιξία στον κλάδο.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι νέες εγκαταστάσεις, ακολουθώντας την πολιτική βιωσιμότητας της εταιρείας με στόχο τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος, είναι σχεδιασμένες με τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα, συμβάλλοντας έτσι στην βιώσιμη αναβάθμιση της πρωτεύουσας. Με εύκολη προσβασιμότητα από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, συνεισφέρουν στη μείωση της χρήσης αυτοκινήτων από τους εργαζομένους και συνεπώς στη μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων στην πόλη.

O κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Netcompany-Intrasoft σχολίασε: «Η μετεγκατάσταση αυτή αποτελεί φυσική συνέχεια της δυναμικής που έχει αναπτυχθεί στον χώρο του ΙΤ και της ισχυρής ανάπτυξης που διανύει τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας. Επιλέξαμε στρατηγικά τα νέα σημεία διασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στους εργαζομένους μας, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστοί στην πολιτική βιωσιμότητας της εταιρείας. Επενδύσαμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που προάγει την ευελιξία και βασίζεται στην ανθρωποκεντρικότητα, φιλοδοξώντας να παραμείνουμε ο εργοδότης επιλογής για τα κορυφαία ταλέντα του κλάδου. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε συστηματικά, δημιουργώντας τόσο για τους εργαζομένους μας, όσο και για την κοινωνία μέσω των έργων μας, ένα βιώσιμο μέλλον για όλους.»

Σχετικά με την Netcompany-Intrasoft:

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς, καθώς και επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 3.200 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, συνθέτοντας μια πολυπολιτισμική ομάδα από 50 διαφορετικές εθνικότητες και 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 10 χώρες (Βέλγιο, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότιο Αφρική, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως. Από τον Νοέμβριο του 2021 αποτελεί μέλος του Netcompany Group A/S.

Πληροφορίες: www.netcompany.com

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Netcompany-Intrasoft - Αθήνα, 3 Οκτωβρίου, 2023

Στην ίδια κατηγορία