ΕΣΡ: Ορισμός Πιστοποιημένων Χρηστών της Ηλεκτρονικής Εφαρμογής Παρακολούθησης των Πειθαρχικών Υποθέσεων (e-Peitharxika).

Διαβάστε ακολούθως την Απόφαση Προέδρου 10/2023 της Ανεξάρτητης Αρχής:



ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 10/2023

Θέμα: Ορισμός πιστοποιημένων χρηστών της ηλεκτρονικής εφαρμογής παρακολούθησης των πειθαρχικών υποθέσεων (e-Peitharxika).

Έχοντας υπόψη:

1.    Το άρθρο 15 παρ. 2 του Συντάγματος.

2.    Τον Ν. 2863/2000 «Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και άλλες αρχές και όργανα του τομέα παροχής ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών» (Α’ 262), όπως ισχύει.

3.    Τον Ν. 3051/2002 «Συνταγματικά κατοχυρωμένες ανεξάρτητες αρχές, τροποποίηση και συμπλήρωση του συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και συναφείς ρυθμίσεις» (Α' 220), όπως ισχύει.

4.    Τη με αριθμ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.58/939/οικ.3131/01-03-2022 Κοινή Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και του Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΦΕΚ 1040 Β'/08-03-2022) με θέμα «Ρυθμίσεις ειδικότερων θεμάτων λειτουργίας και διαχείρισης της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων με τίτλο e-Peitharxika» και ιδίως το άρθρο
4 παρ. 1 και 2 σύμφωνα με το οποίο: «Ως υπόχρεοι καταχώρισης στοιχείων ορίζονται οι ακόλουθοι: 1) Οι εξουσιοδοτημένοι προς τούτο υπάλληλοι της αρμόδιας οργανικής μονάδας Διοικητικού/Προσωπικού των φορέων για τα στοιχεία που αφορούν τις διαδικασίες της Προκαταρκτικής Εξέτασης και της Ε.Δ.Ε., τα στοιχεία της πειθαρχικής διαδικασίας ενώπιον των μονομελών πειθαρχικών οργάνων και των Διοικητικών Συμβουλίων, τυχόν στοιχεία ποινικής διαδικασίας, διοικητικών μέτρων, καθώς και στοιχεία για την άσκηση προσφυγής ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων για τους υπαλλήλους του φορέα. 2) Οι Γραμματείς των Πειθαρχικών Συμβουλίων για τις πειθαρχικές υποθέσεις ενώπιον των Πειθαρχικών Συμβουλίων.» 

5.    Τη με αριθμ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/207/οικ.8955/03-06-2022 κοινή εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Διαδικασία εγγραφής και πρόσβασης στην εφαρμογή παρακολούθησης των πειθαρχικών υποθέσεων «ePeitharxika» της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας».

6.    Την Απόφαση Προέδρου 1/2022 σχετικά με τη σύνθεση του Πειθαρχικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΑΔΑ: 9ΕΑΒΙΜΕ-ΓΔ8).

7.    Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της απόφασης αυτής δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Κρατικού Προϋπολογισμού

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Ορίζουμε, ως πιστοποιημένους χρήστες της εφαρμογής για την παρακολούθηση των πειθαρχικών υποθέσεων (e-peitharxika) στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, τις κάτωθι αναφερόμενες υπαλλήλους:

Α) Βαρβάρα Χαραλαμπάκη, μόνιμη υπάλληλο του ΕΣΡ, κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού του Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας και Τεχνικής Υποστήριξης, ως τακτικό μέλος, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2131502323 και προσωπική - υπηρεσιακή ηλεκτρονική διεύθυνση charalambaki@,esr. gr.

Β) Ελισάβετ Βουραζέρη, μόνιμη υπάλληλο του ΕΣΡ, κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού του Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας και Τεχνικής Υποστήριξης, ως αναπληρωματικό μέλος, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2131502382 και προσωπική- υπηρεσιακή ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο Πρόεδρος του Eθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης
Αθανάσιος Κουτρομάνος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Ρ.                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΑΖΙΔΟΥ

Πληροφορίες: www.esr.gr

Παρατηρήσεις: Απόφαση Προέδρου 10/2023 - ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΣΡ - Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου2023 Α.Π./ΕΣ/ 132

Στην ίδια κατηγορία