Ο easy 97.2 παρέα με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, επισκέφτηκαν και στήριξαν έμπρακτα το Ίδρυμα Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου!

Μετά την επιτυχημένη STAND UP COMEDY παράσταση της Μαρίας Κωνσταντάκη «Stand Up for Μαρία» στο Comedy Club Λος Άντζελε , το πρωινό δίδυμο, Μαρία Κωνσταντάκη και Στάθης Χριστοφορίδης, της εκπομπής «easy breakfast» του ραδιοφωνικού σταθμού easy 97.2 επισκέφθηκε την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου.



Πριν λίγο καιρό, η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός του easy 97.2,αποδέχτηκε το challenge του ραδιοφωνικού της διδύμου, Στάθη Χριστοφορίδη, στο να ξεπεράσει έναν μεγάλο της φόβο κάνοντας πρώτη φορά STAND UP COMEDY μπροστά σε ζωντανό κοινό! Στο πλαίσιο της διεξαγωγής αυτής της ξεχωριστής παράστασης, οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι αλλά και ο easy 97.2 αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα των εισιτηρίων της βραδιάς στη στήριξη της τρίτης ηλικίας της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου.

Το χρηματικό ποσό από τα έσοδα των εισιτηρίων της βραδιάς διατέθηκε για την φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας με την αγορά κλιματιστικών, απαραίτητα για την κάλυψη μιας έκτακτης ανάγκης που προκύπτει λόγω της ζέστης των καλοκαιρινών μηνών που διανύουμε. Ο πρόεδρος της δομής κ. Αναστάσιος Θεοφιλάτος και η γραμματέας του κα. Γλυκερία Καλογεροπούλου, ξενάγησαν την Μαρία Κωνσταντάκη και τον Στάθη Χριστοφορίδη στο «Σπιτικό της Αγάπης», δείχνοντας τους τον χώρο και το «έργο» τους, συζητώντας παράλληλα τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιήσει και τις ανάγκες που έχουν προκύψει.
 
Ο easy 97.2 βρέθηκε για ακόμα μία φορά δίπλα σε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

Easy 97.2, ο σταθμός που σε χαλαρώνει!

Άκου τον easy 97. online ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store & Google Play

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Easy 97.2 - Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Εκτύπωση
Super User
Super User

Στην ίδια κατηγορία