Νικήστε τη Ζέστη με τις Ειδικές Καλοκαιρινές Εκπτώσεις Ecreso FM AiO! - Ανακαλύψτε την Προσφορά.

Ελπίζουμε αυτό το ενημερωτικό δελτίο να σας βρίσκει καλά καθώς καταδυόμαστε σε μία ηλιόλουστη εποχή! Στην WorldCast Systems, κατανοούμε τη σημασία της διατήρησης ενημερωμένου και αποτελεσματικού του εξοπλισμού των Ραδιοφωνικών Εκπομπών σας. Γι' αυτό με χαρά ανακοινώνουμε τις ειδικές καλοκαιρινές εκπτώσεις μας Ecreso FM AiO, με τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε των απίστευτων προσφορών για τη νέα γενιά πομπών FM.



Είτε είστε ένας κοινοτικός σταθμός, είτε ένα μεγάλο broadcasting δίκτυο, η σειρά Ecreso FM AiO έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες σας. Αυτοί οι πομποί τεχνολογίας αιχμής συνδυάζουν εξαιρετική απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και προηγμένες δυνατότητες προκειμένου να ανεβάσουν τον Ραδιοφωνικό Σταθμό σας σε νέα ύψη.

Σημαντικές Δυνατότητες

Πείτε αντίο στις σύνθετες ρυθμίσεις και τις πολλές μετακινήσεις για εγκαταστάσεις και συντηρήσεις επιτόπου (on-site). Η σειρά Ecreso AiO επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία με μικρότερο αρχικό και λειτουργικό κόστος.

✔ Δυνατότητες Τεχνολογίας Αιχμής: Από τον ενσωματωμένο προηγμένο τεχνολογικώς δυναμικό ή full RDS κωδικοποιητή (encoder) έως το ενσωματωμένο IP αποκωδικοποιητή (decoder) APT που προσφέρει ήχο ή MPX μέσω IP, τον 5-band επεξεργαστή ήχου και την Τεχνολογία SmartFM, ο πομπός είναι γεμάτος από καινοτόμες δυνατότητες για τη βελτίωση της εμπειρία σας ως προς την εκπομπή με μείωση του Συνολικού Κόστος Κτήσης.

✔ Εξοικονόμηση Ενέργειας: Η σειρά Ecreso FM AiO προσφέρει υψηλή απόδοση χάρη στη μοντέρνα σχεδίαση (έως και 76%). Με ενεργοποιημένη την πατενταρισμένη Τεχνολογία SmartFM μπορείτε να μειώσετε περαιτέρω την κατανάλωση ενέργειας έως και 40%. Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ για 3 Μήνες.

✔ Ασυναγώνιστη ηρεμία: Η Ecreso είναι το μόνο brand Πομπών FM που προσφέρει την προαιρετική εγγύηση 10 ετών χάρη στην εξαιρετική ποιότητα, την ευρωστία και τις προηγμένες δυνατότητες διάγνωσης.

Επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο μας για να δείτε τις τιμές και τα πακέτα προσφορών μας αναφορικά στις σειρές ισχύος Ecreso FM AiO 600W και 1kW.

Μεγάλες προσφορές όπως αυτές έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια, γι' αυτό αξιοποιήστε τις γρήγορα!

Πληροφορίες: www.worldcastsystems.com/en/c66m392 & Telmaco *
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - WorldCast Systems - Ecreso - Ιούλιος 2023

Στην ίδια κατηγορία