ΕΡΤ: Αναγκαιότητα Προμήθειας Υπηρεσιών Διανομής Περιεχομένου (CDN) από MainStreaming SpA (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ).

Διαβάστε ακολούθως την Απόφαση της Δημόσιας Τηλεόρασης σύμφωνα με το Πρακτικό αριθμ. 331 του Διοικητικού Συμβουλίου της 08-05-2023:



Στην Αθήνα, σήμερα, 8 Μαΐου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και ασκούντος καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.

Κατά τη συνεδρίαση παρέστησαν ο κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ασκών καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, ο κ. Νικόλαος Ελματζιόγλου, η κα Ιωάννα Στεφανάκη, ο κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου και ο κ. Ιωάννης Δάρρας, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Εμμανουήλ Παπανικήτας, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, παρέστη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Παρέστησαν επίσης ο κ. Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος, Προϊστάμενος του Τομέα Νομικής Υπηρεσίας και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, αρχίζει η συζήτηση των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως :

Θέμα 10ο : Αναγκαιότητα προμήθειας υπηρεσιών διανομής περιεχομένου (CDN).

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων με αρ. πρωτ.: 2023/139/03.05.2023 και τη συζήτηση που έγινε, αποφασίζει ομόφωνα και εγκρίνει:

° την αναγκαιότητα προμήθειας υπηρεσιών δικτύου διανομής περιεχομένου (Content Delivery Network) κατανάλωσης τουλάχιστον 80 ΡΒ (Volume), σύμφωνα με όσα αναλυτικά περιγράφονται στην τεκμηρίωση προϋπολογισμού και στις τεχνικές προδιαγραφές.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 214.000,00 € πλέον ΦΠΑ και θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ κατά 25.000,00 € πλέον ΦΠΑ για το έτος 2023 και κατά 189.000,00 € πλέον ΦΠΑ για το έτος 2024, με την προϋπόθεση της έγκρισης πολυετούς υποχρέωσης βάσει των κείμενων διατάξεων.

Ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων εξουσιοδοτείται να εγκρίνει τους όρους της διακήρυξης, να υπογράψει κάθε σχετικό με τη διενέργεια του διαγωνισμού έγγραφο, να χειρίζεται οποιοδήποτε θέμα προκύψει κατά το χρόνο διενέργειας του διαγωνισμού μέχρι και την έκδοση απόφασης ανάδειξης οριστικού αναδόχου, να υπογράψει τη σύμβαση και να χειριστεί οποιοδήποτε θέμα προκύψει κατά τον χρόνο υλοποίησης της καθώς και να ορίσει τις αρμόδιες Επιτροπές. Ορίζεται, επίσης, ως δευτερεύων διατάκτης.

° Την παράταση της προμήθειας υπηρεσιών δικτύου διανομής περιεχομένου, από την εταιρία MainStreaming spA, από την 1η Ιουνίου 2023 έως 31η Δεκεμβρίου 2023 ή έως την ανάδειξη οριστικού αναδόχου του διαγωνισμού, όποιο από τα δύο συμβεί νωρίτερα, με εκτιμώμενο μηνιαίο κόστος 15.000,00 € πλέον ΦΠΑ. Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ ΑΕ για το οικονομικό έτος 2023.

Ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων εξουσιοδοτείται για τον ορισμό Επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής του έργου, για την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία, στην οποία θα περιγράφονται αναλυτικά οι ειδικότεροι όροι του έργου, καθώς και για το χειρισμό οποιοσδήποτε θέματος προκύψει κατά το χρόνο υλοποίησης της σύμβασης. Ορίζεται, επίσης, ως δευτερεύων διατάκτης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ - ΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Πληροφορίες: www.ert.gr

Παρατηρήσεις: Απόφαση - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  (ΕΡΤ ΑΕ) - Αθήνα, 08.05.2023 - Αρ. Πρωτ.: 5521

Εκτύπωση
Super User
Super User

Στην ίδια κατηγορία